Tabletcafé in Us Doarpshûs te Wergeadorpshuis Wergea

Vanaf september zijn bewoners uit Wergea en omgeving op iedere tweede donderdag in de maand welkom tijdens het tabletcafé in Us Doarpshûs te Wergea. Vrijwilligers van AanZet zijn aanwezig van 10.00u tot 11.30u om vragen te beantwoorden over Android-, of iPad-tablets. Bezoekers kunnen daarnaast informatie krijgen over de mogelijkheden en functies van deze apparaten.

AanZet biedt mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid een plek om vrijwilligerswerk te doen. Zo snijdt het mes aan twee kanten: in het tabletcafé kunnen mensen uit Wergea en omstreken hun kennis over tablets en alle mogelijkheden die ze daarmee hebben, vergroten én kunnen de vrijwilligers ervaring opdoen met het bieden van assistentie en ondersteuning. De vrijwilligers krijgen daarin ondersteuning van een coach van AanZet.

Het eerste tabletcafé vindt plaats op 14 september. De overige data zijn 12 oktober, 9 november en 14 december. Uiteraard staan de koffie en thee klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AanZet via 058 – 284 90 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..